Träning, föreläsningar mm

På gården kan vi erbjuda träning för vallhundar och hundägare. För dig som vill träna dig själv och din hund i fårvallning och/eller grundläggande vardagslydnad som är en grund och ett måste om man ska valla med hunden. Det går bra att få individuell träning men också att vara flera och att boka halv- eller heldagar om man så önskar. Vill man ha tävlingsträning på bana i olika svårighetsgrad finns det möjligheter till det.

Man kan med fördel blanda teori och praktikpass i träningen. Med en grundläggande förståelse för inlärning underlättas träningen både för oss som hundtränare och för vår förståelse för oss själva i tränings- och tävlingssituationer.

Vi har också kurser och föreläsningar i inlärningsteori för alla som är intresserade av det och kan ha nytta av det. En ökad förståelse för inlärningsteori kan underlätta både för oss själva i vår vardag, vårt samspel med hunden och med människorna runt oss. Här kan du läsa mer om vad inlärningsteori kan användas till www.kbtrespons.se

Träningsläger av olika slag. Vi har tillgång till skog och mark och öppna fält som kan lämpa sig för olika sorters hundträning.

 

Kontakta oss via mail eller telefon om du är intresserad. Information om det hittar du på Kontakt

 

 

Mer om Hexgårdens